NAVIGATION
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MN Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
Menukaart

Desserts

Kinder gerechten

Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75 Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, Geserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50
Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25 Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
18.   95 24.  95   95 28. hoofdgerecht 2 gangen 3 gangen
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Cerise Flambeé, Vanille ijs, warme kersen, slagroom. Boerenpummel, Vanille ijs, advocaat, boerenjongens, slagroom.
Coupe Yoghurt, Yoghurt ijs, walnoten, honing, slagroom. Crème Brûlee, Rietsuiker, vanille ijs, slagroom. Black and White, Chocolade ijs, vanille ijs, chocoladesaus.
Voorgerechten en soepen Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, cherrytomaatjes, pestodressing. Carpaccio XXL, -->meerprijs<-- Parmezaanse kaas, pijnboompitten, cherrytomaatjes, pestodressing, gebakken champignons. Gamba’s, Venkelpuree, glasnoedels. Spareribs, Zoet gemarineerd. Champignons Dordogne, Champignons, bierbeslag, knoflooksaus. Entree palet “Bels”, -->meerprijs<-- Proeverij van 5 voorgerechten. Salade zalm, French dressing, bospaddenstoelen, mozzarella, uiencompote. Vega salade, Gevuld met bosui en balletjes . Romige tomatensoep, Runderballetjes, bosui. Franse uiensoep, Kaas, croutons. Courgettensoep, Gevuld met zalmsnippers.
Hoofdgerechten Oosterse ossenhaaspuntjes, Roerbakgroenten, teriyakisaus. Biefstuk van de haas (225 gram), -->meerprijs<-- Gebakken uien, champignons. Vlees duo, Varkensoester, lende biefstuk, champignons, pepersaus. Schnitzel klassiek, Gebakken uien, champignons. Porkribeye, Pepersaus. Entrecôte (250 gram), Pepersaus, gegrild. Runderribeye (300 gram), -->meerprijs<-- Kruidenboter, gegrild. Zalm, Venkelpuree, Hollandaisesaus. Gamba’s, Pasta, basilicum. Kabeljauw, Penne pasta, citroen, Japanse sesamsaus. Vega pasta, Pasta, beukenzwammetjes, shiitake. Vegetarische lasagne, Verse groenten, champignons, kaas. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes naar keuze en rauwkost.
NAVIGATIE
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MH Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221

Kinder gerechten

Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25 Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75 Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, GGeserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
18.   95 hoofdgerecht   24.   95   95 28. 2 gangen 3 gangen
Menukaart
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Voorgerechten en soepen Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, cherrytomaatjes, pestodressing. Carpaccio XXL, -->meerprijs<-- Parmezaanse kaas, pijnboompitten, cherrytomaatjes, pestodressing, gebakken champignons. Gamba’s, Venkelpuree, glasnoedels. Spareribs, Zoet gemarineerd. Champignons Dordogne, Champignons, bierbeslag, knoflooksaus. Entree palet “Bels”, -->meerprijs<-- Proeverij van 5 voorgerechten. Salade zalm, French dressing, bospaddenstoelen, mozzarella, uiencompote. Vega salade, Gevuld met bosui en balletjes . Romige tomatensoep, Runderballetjes, bosui. Franse uiensoep, Kaas, croutons. Courgettensoep, Gevuld met zalmsnippers.
Hoofdgerechten Oosterse ossenhaaspuntjes, Roerbakgroenten, teriyakisaus. Biefstuk van de haas (225 gram), -->meerprijs<-- Gebakken uien, champignons. Vlees duo, Varkensoester, lende biefstuk, champignons, pepersaus. Schnitzel klassiek, Gebakken uien, champignons. Porkribeye, Pepersaus. Entrecôte (250 gram), Pepersaus, gegrild. Runderribeye (300 gram), -->meerprijs<-- Kruidenboter, gegrild. Zalm, Venkelpuree, Hollandaisesaus. Gamba’s, Pasta, basilicum. Kabeljauw, Penne pasta, citroen, Japanse sesamsaus. Vega pasta, Pasta, beukenzwammetjes, shiitake. Vegetarische lasagne, Verse groenten, champignons, kaas. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes naar keuze en rauwkost.

Desserts

Coupe Yoghurt, Yoghurt ijs, walnoten, honing, slagroom. Crème Brûlee, Rietsuiker, vanille ijs, slagroom. Black and White, Chocolade ijs, vanille ijs, chocoladesaus.
Cerise Flambeé, Vanille ijs, warme kersen, slagroom. Boerenpummel, Vanille ijs, advocaat, boerenjongens, slagroom.
Bistro ‘n Bels
Bistro ‘n Bels